Hoe geven wij u elke week weer die glimlach

Bloemen, een pré in huis. Zo creëert een bloemetje sfeer in elke huiskamer, en geeft een bos bloemen altijd het gevoel van warmte. Bloemen zorgen voor een lach op uw gezicht, al helemaal het krijgen van bloemen. Zo zorgt Bosje van Drosje dat u elke week verse bloemen op de vaas heeft staan. In combinatie met de verrassing en wij ook nog eens al uw zorgen wegnemen, weten wij elke week een glimlach bij u op het gezicht te toveren.

Benieuwd naar onze abonnementen

Hoe?

Voor een vast bedrag per maand bent u gegarandeerd van een vaas vol bloemen, vers van de bloemenveiling. Doordat wij de inkoop zelf in handen hebben, bent u verzekerd van super bloemen voor een super prijs! U heeft de keuze uit 3 verschillende maten, zodat u hét pakket heeft wat precies goed is voor u! 

Een pakket bloemen bestaat uit een X-aantal bossen bloemen, die u zelf kan mengen, of als bos bloemen op de vaas kan zetten. Zo heeft u telkens weer een gevarieerde, maar zeker gevulde vaas!

Onze voordelen?

  • Geen parkeerplek, tijd tekort, in de rij staan? Wij nemen al deze ongemakken voor u weg, de bloemen worden bij de deur afgeleverd. U hoeft ze alleen nog maar schuin af te snijden!
  • U hoeft niet per sé thuis te zijn, de bloemen staan die dag gegarandeerd bij u op tafel!
  • Een verrassing uit de natuur!
  • Betaal op uw manier, alles om u het zo makkelijk mogelijk te maken!
  • Flexibel en écht geen addertjes onder het gras!

Geen gezeur, verse bloemen aan de deur! Grote irritatie omdat er weer geen parkeerplek bij de bloemist te vinden is? Bent u het zat om te slepen met al die bossen bloemen? Of geen hoogte krijgen van al die woekerprijzen? Bosje van Drosje heeft volle pakken bloemen voor marktprijzen. 

Niet thuis? Geen probleem!

Wanneer u geen tijd heeft om langs de bloemist te gaan, heeft u ook zeker geen tijd om op de bloemenkoopman te wachten! Toch maakt dat niks uit, bij het afsluiten van een bloemenabonnement krijgt u een gratis emmer. Deze emmer kunt u voor de deur zetten, waar de bloemen in de loop van de dag worden gezet. Bij levering van deze bloemen krijgt u een berichtje binnen op uw telefoon of computer met daarbij de bevestiging van levering (optioneel).

Betalen op uw manier!

Bij Bosje van Drosje is er de mogelijkheid om op allerlei verschillende manieren te betalen. Zo heeft u de keuze om te betalen via een tikkie, om achteraf te betalen, een automatische incasso of simpelweg contant. Garantie: U hoeft pas te betalen wanneer de bloemen bij u op de vaas staan.

Waar zijn wij te vinden?

Wij bezorgen de mooiste bloemen in Veenendaal, Rhenen, Elst en Amerongen. Wij doen daarnaast ons uiterste best om ons gebied steeds verder uit te breiden. Staat uw woonplaats er niet tussen? Nog even geduld!