Skip to main content

Ervaar het gemak van een bloemenabonnement!

Creëer je eigen boeketten met het bloemenabonnement van Bosje van Drosje. Kies nu een formaat die bij jou past!

 

Hoe werkt het bloemenabonnement van Bosje van Drosje?

1. Kies de bos die bij jouw past

Van een kleinigheidje op de keukentafel tot het hele huis in bloei. Kies het formaat dat bij jou past en
laat je keer op keer verrassen door Bosje van Drosje. Het bloemenabonnement op maat van formaat 

2. Jij hebt de controle

Wekelijks of om de week jouw Bosje van Drosje ontvangen? Jij bepaalt zelf hoevaak je de verse bloemen wilt ontvangen. Ben je een keer niet thuis, voor Bosje van Drosje geen probleem. Zet de emmer, die je gratis ontvangt, bij de deur en ga alsnog fleurig het weekend in. 

3. Elke bos, door ons persoonlijk, gratis bezorgd

Bosje van Drosje is zuinig op zijn bloemen, daarom bezorgen wij de bloemen ten allen tijden zelf! Het mooie; de beste aandacht voor de bloemen én voor jou! Leuk hé, en dit allemaal ook nog eens geheel kosteloos.  

Het bloemenabonnement waarbij je zelf je bloemen schikt

Bij Bosje van Drosje werkt een bloemenabonnement net even anders dan je gewend bent. Wij vinden het erg leuk om onze klanten creatief bezig te laten zijn. Daarom bestaat het bloemenabonnement van Bosje van Drosje niet uit één boeket maar uit verschillende soorten bloemen waarmee je zelf jouw boeket kan creëren. Elke keer vrijdag is het weer een verassing welke verse bloemen je in huis krijgt, één ding is zeker je begint het weekend goed!

Bestel nu uw eerste pakket!

Eenvoudiger kan het niet

Bij Bosje van Drosje werkt het bloemenabonnement erg eenvoudig. 1. Kies het formaat 2. Kies ervoor om elke week zo'n schitterende bos te ontvangen of om om de week te genieten van je creatie vol bloemen. 3. Creëer zelf je boeket. 4. Wijzig het bloemenabonnement wanneer je maar wilt via je eigen Bosje van Drosje account.

Wil je ook het gemak en plezier ervaren van het bloemenabonnement van Bosje van Drosje ? Bestel dan nú nog je eerste pakket!

Bestel nu je eerste pakket!

"Op de vaas zetten wat de pot schaft" 

Onze slogan maakt alles in een klap duidelijk. Bosje van Drosje! Grote pakketten, ronde bedragen en geen gezeur. Iets wat Beau wel aansprak. Vandaar dan ook de slogan ‘Op de vaas zetten wat de pot schaft’. Beau lust namelijk ook geen spruiten maar die moet die thuis ook gewoon eten. Benieuwd naar ons hele verhaal? Lees het dan snel!

Ons verhaal!