Skip to main content

 

Bosje van Drosje

Op de vaas zetten wat de pot schaft!

 

Resultaten

1000

Bezorgde bosjes

4.8

Sterren van de 5

500+

Tevreden klanten

“Bosje van Drosje, geen onbekende naam als het gaat over bloemen.”

Bosje van Drosje

Bosje van Drosje, geen onbekende naam als het gaat over bloemen. Meer dan 45 jaar stond ouwe Drost, Eddy, op de markt in Veenendaal en omstreken. Jarenlang heeft Eddy menig marktpassant attent gemaakt met geschreeuw over zijn “pioenen om te zoenen” en de “20 rozen voor máár 3 guldenties”.

Meer dan 45 jaar stond ouwe Drost, Eddy, op de markten in Veenendaal en omstreken

Maar zoals elk verhaal, kwam ook aan dit avontuur een eind. Zijn stembanden konden het niet meer aan en was dus klaar met de pret… tot nu! Bosje van Drosje is terug van weggeweest.

Alledaags gezegde; de appel valt niet ver van de boom. Zo ook niet in de familie Drost! Beau pakt in de handelsgeest van zijn vader, op zijn eigen manier, de verkoop van bloemen weer op.

Wie is Beau?

Het ondernemen zit er van jongs af aan in bij Beau, dat is dan ook de reden dat hij op 18-jarige leeftijd voor zichzelf begint. Na jarenlang op een bakfiets deur-aan-deur verkoop gedaan te hebben, ging het Beau niet snel genoeg. Er moest een TukTuk komen; zodat heel het dorp kon genieten van, toen nog, Drost bloemen.  

Al snel was het Beau duidelijk dat hij niet alleen Elst gelukkig wou maken met zijn bloemen. De hele regio moest hiervan kunnen genieten, hoe?

Bosje van Drosje! Grote pakketten, ronde bedragen en geen gezeur. Iets wat Beau wel aansprak. Vandaar dan ook de slogan ‘Op de vaas zetten wat de pot schaft’. Beau lust namelijk ook geen spruiten maar die moet die thuis ook gewoon eten.

“Beau lust namelijk ook geen spruiten maar die moet die thuis gewoon eten”

Het bloemenabonnement van Bosje van Drosje is voorlopig te vinden in Amerongen, Achterberg, Elst, Rhenen, Veenendaal, Renswoude, Scherpenzeel, Ederveen, Leersum, Opheusden, Kesteren en Lienden. Het doel; heel Nederland in bloei zetten!   

Bosje van Drosje Bloemenabonnement
Beau bij zijn TukTuk. 

Samengestelde bosjes van klanten

Onze klanten zijn erg tevreden!

Als ik vrijdags thuis kom is het een feestje als Bosje van Drosje de bloemen heeft gebracht! Zoveel bloemenpracht! Ik kan er makkelijk 3 vazen mee vullen. 

Ineke Heikamp
23/10/2021

Iedere keer weer staat er een leuke verrassing voor de deur in de emmer als ik thuiskom! Verschillende prachtige bossen bloemen (gemiddeld wel 7!) ,ingepakt voorzien van een leuke spreuk, waar ik zelf iets leuks en gezelligs van kan maken voor op de vaas! Hier wordt een mens blij van. 

Ulanda van den Brink
14/05/2021

Top Bloemen! Ik ben helemaal bij ermee. Echt een aanrader. Door een bloemen abonnement krijg je elke keer weer verse bloemen. Echt super!

Hans van beek
03/07/2020